skip to Main Content

ANMELDELSER

Lisbeth er en helt særlig vis og energifyldt psykolog, der i højeste grad mestrer både en stor faglig kompetence kombineret med en stærk intuitiv evne. Hun har en spirituel kanal, som er klar, ren og som sætter retning og viser vej. Hun river ikke ned, hun bygger op empatisk og direkte.

Hun kommunikerer sine indsigter på en skarp og effektiv måde, der altid er indpakket i rummelighed, accept og tolerance. Det udmønter sig i, at hun rykker ved mennesker. Rykker dem til et endnu bedre sted og til en mere autentisk, stærk og balanceret version af dem. Jeg har største respekt for hendes måde at forvalte både det hardcore videnskabelige, faktuelle og akademiske i tæt samspil med hendes intuitive fornemmelser.

Hun giver så meget og gør sig ekstremt umage for at gøre en forskel, samt at løfte, støtte og give et kærligt skub i den rigtige retning. Ingen temaer er for store eller for tunge, Lisbeth forvalter sine evner til at spille mennesker stærke og se deres potentialer - samt udfordrer dem på deres livshistorier.

Igennem sessioner med Lisbeth, forløses gamle begrænsende mønstre, væremåder og manglende glæde til mening, handling og livsudfoldelse. Hun støtter og inspirerer til nye veje og giver redskaber og inspiration til nye måder at se verden på.

Hun er specialist i at give dig strategier til at håndtere dig selv på en energigivende og indsigtsfuld måde. Må alle der er udfordret eller kæmper med sig selv tage et forløb hos Lisbeth - og stop først, når du er kommet i mål. Sæt din standard højt til kvaliteten i dit liv, og lad hende hjælpe dig dertil.

Rikke Hertz
Counseling Director & spirituel erhvervsrådgiver

Det spirituelle udviklingsforløb

“Jeg gik fra Lisbeth’s spirituelle udviklingsforløb med en større bevidsthed, ro, indsigt og forståelse, som i dag bor i mig. Ligesom jeg nu ved, hvad det vil sige og hvordan det føles at være i mig selv, i min egen kerne og træffe beslutninger derfra – og ikke kun fra hovedet.

Lisbeth er meget dygtig spirituelt og med hendes lange erfaring som psykolog, går det godt hånd i hånd med det spirituelle. Jeg synes, det er lige præcis kombinationen af det spirituelle og det psykologiske, der gør forløbet til noget helt særligt i min personlige rejse.

Niveauet er fagligt meget højt, hvor Lisbeth altid møder folk, der hvor de er som mennesker. Lisbeth’s enorme evne til at lytte, forstå og fortolke er meget tryg og særlig.
Lisbeth’s sted er meget smukt, ligesom hende selv. Hun er altid imødekommende og positiv. Der er friske forsyninger og så er hun velforberedt. Hendes sted er fantastisk til hendes særlige meditationer og det særlige koncept hun har udviklet.

Jeg kan anbefale ALLE, at forkæle sig selv med dette forløb. Jeg vil besøge Lisbeth’s univers igen og igen!”

Pernille Jensen, P Studio

Det spirituelle udviklingsforløb

“Da jeg startede hos Lisbeth var jeg træt!! Meget træt. Jeg er alene med tre børn, som synes jeg er en klippe. Min chef synes jeg er dygtig. Mine kolleger synes jeg er utrolig morsom og min mor synes jeg er den sejeste i hele verden. Min eksmand hader mig.

Men hvad jeg selv havde behov for, vidste jeg ikke. Der var ikke tid. Så jeg mødte Lisbeth da jeg var træt og udbrændt. Ligesom tempoet i mit liv med 8-16 job og tre drenge, håbede jeg på et kvik fix. Men Lisbeth kigger indad. Hun fik mig til at åbne skabet, kramme mit skelet, åbne mine øjne og skabe en fascination for, hvorfor jeg er som jeg er, vise mine styrker og vise mig vejen udenom mine faldgrubber.

Et af mine vigtigste redskaber er at lære at leve indefra og ud. Da jeg var udmattet, levede jeg udefra og ind og var styret af andre. Jeg har fået en forståelse af, at det spirituelle handler om at blive bevidst og arbejde med vores mønstre og energi for at skabe den tilværelse vi ønsker. Jeg er blevet dybt inspireret og jeg er dybt taknemmelig over at have lært at passe på mig selv, at huske mig selv og at sige nej respektfuldt og med god samvittighed.

Det spirituelle udviklingsforløb har derfor givet mig en bred og grundlæggende indsigt i, hvordan jeg bliver en harmonisk udgave af mig selv. Jeg har fået øjnene op for, hvad meditation kan gøre i en travl hverdag og lært uden hokus-pokus, hvordan jeg føler efter og bruger min mavefornemmelse. De værktøjer der gives til at takle livet, er for mig treatment på et højt plan!”

Louise Møller

Det spirituelle udviklingsforløb

“Da jeg fik mulighed for at deltage i det spirituelle udviklingsforløb hos Lisbeth, gik der ikke lang tid før jeg besluttede mig for at deltage. Det der vakte min interesse var muligheden for at arbejde på at få mere glæde og energi ind i mit liv. Det jeg især har fået ud af forløbet er, at få øje på uhensigtsmæssige mønstre, der dræner mig for energi og at få en forståelse af, hvad min indre kerne er og ikke mindst lære at lytte og mærke efter, hvad der er det rigtige for mig, fx hvad giver mig glæde i hverdagen og hvordan jeg omgås andre mennesker i mit liv.

Undervisningen indeholder en god balance mellem evidensbaseret viden, spiritualitet, refleksioner og dialog. Lisbeth er enormt god til at formidle viden og erfaring indenfor området. Derudover er Lisbeth rummelig, udviser en god forståelse for mine udfordringer, men er samtidig skarp på at stille de gode spørgsmål, som gør mig i stand til at reflektere over og øve mig på, hvilke mønstre jeg ønsker at ændre for at hvile mere i mig selv og dermed kunne være mere for de mennesker, som er omkring mig og betyder meget for mig.

Forløbet har givet mig den motivation jeg manglede for at arbejde konkret imod forandringer, som jeg er overbevist om giver mere ro og glæde og som vil smitte af til mine omgivelser.

Jeg vil varmt anbefale forløbet, hvis du har brug for viden, inspiration og konkrete redskaber til at skabe positive forandringer i dit liv.”

Karla Ospina Wagner

Det spirituelle udviklingsforløb

“Det Spirituelle forløb - gav mig tilliden og troen tilbage på, at det er muligt at handle ud fra min mavefornemmelse og råstyrken til, at jeg tør at føre det ud i livet.

Jeg fik indsigt i mine personlige styrker og vished om, hvorfor jeg til tider handler eller føler som jeg gør.

 Det har på mange måder givet mig overskud og ro. Det er små ændringer, som er blevet bevidstgjort i min hverdag og som har givet mig styrken, og overskuddet, til at være den mor, hustru og person jeg gerne vil være - helt autentisk fra min kerne af !  
Tak Lisbeth for denne rejse!”

Louise Teilgaard Koch

Det spirituelle udviklingsforløb

"Jeg har haft stor personlig glæde af at deltage i det spirituelt udviklingsforløb. For mig har det haft en positiv indflydelse i arbejdsmæssige sammenhænge og i privaten.

Jeg oplevede i en periode i mit liv, at energien forsvandt, jeg var tappet for energi, stod med de samme udfordringer om og om igen og havde behov for nye muligheder at anskue mit liv fra.

Jeg kan varmt anbefale det spirituelle udviklingsforløb hos Lisbeth".

Tanja B.

Det spirituelle udviklingsforløb

“Jeg har gået i et utroligt lærerigt udviklingsforløb hos Lisbeth, hvor jeg har fået gode redskaber til at anskue problematikker på en anden måde, end jeg før har gjort. Fundet ind til mig selv blandt andet ved hjælp af ”styrkekort”. Meget interessant. Så jeg bedre kan forstå mine reaktionsmønstre. Jeg har fået meget ud af dette kursus med flere øjenåbnere. Så spændende. Så ville ønske det havde varet i længere tid.”

Helena

1 : 1 sessioner

“Jeg kontaktede Lisbeth, fordi jeg oplevede, at jeg var havnet lidt for meget i alt det negative. Jeg havde svært ved at finde meningen i det hele og føle, at jeg var noget værd. Følte mig mest ked af det, ensom og spildte min tid på netop disse følelser.

Igennem sessionerne med Lisbeth blev jeg på en tryg og behagelig måde konfronteret med alt det svære og samtidig fik jeg en masse handlemuligheder. Jeg blev med Lisbeths metoder guidet til at mærke mig selv, finde ind til kernen i mig selv, finde løsningerne til hvad der virker for mig og til at tro på, at der er en vej frem.
Jeg har oplevet, at jeg kan vende det negative til det positive, at jeg ikke skal være en anden end den jeg er, men det er nogle mønstre og vaner, jeg skal arbejde på at ændre – og det kan jeg godt!

Jeg går altid herfra tanket op med optimisme og jeg føler, at jeg kan overkomme det svære, jeg møder på min vej. Hvis jeg ryger i et ”sort hul” er der altid en mulighed for at komme op af det igen. Jeg har fået redskaber igennem sessionerne, hvor der er en vekselvirkning af samtale, vejledning og terapi.”

Anja K. Jensen

1 : 1 sessioner

"Jeg startede hos Lisbeth, fordi jeg oplevede en dag at brænde sammen. Efter en årrække med travl hverdag, skilsmisse og fuldtidsmor til tre børn, kollapsede min verden. Kroppen sagde stop, var mega stresset og det udløste et angstanfald.

Mit møde med Lisbeth var mit første bekendtskab med en psykolog. Men efter første gang følte jeg, at Lisbeth så hvad der her skulle tages fat på. Jeg blev åbnet og følte mig repareret og jeg oplevede pludselig at mærke mig selv, se mig selv og at elske mig selv. Ved hjælp af fantastiske spirituelle og psykologiske redskaber lærte jeg, at bearbejde en masse ubrugelige gamle mønstre og træffe rigtige beslutninger i tro mod mine værdier.

I dag ser jeg mig selv og mit liv meget lysere og jeg har aldrig oplevet sådan en balance tidligere. Jeg føler mig i stand til at tackle livet, hverdagen og mig selv med kærlighed og med værktøjer der skaber en grundlæggende harmoni. Kombinationen af det spirituelle og det psykologiske er helt afgørende for mig i min helbredelse af mig og min sjæl".

Louise Møller

1 : 1 sessioner

"En dejlig lys, enkel og rolig ramme. Stod i en arbejdsrelateret krise, hvori jeg søgte hjælp hos Lisbeth. Efter første samtale, kunne jeg mærke at tankerne begyndte at slappe af og efter yderligere et par samtaler havde jeg fået så meget ro i hovedet, at en normal hverdag var mulig".

Jimmy Lou Nielsen

1 : 1 sessioner

“Tak for nogle berigende samtaler som har været meget lærerige og hjulpet mig til at leve med det, der ikke står til at ændre og til at ændre, det der kan og skal ændres for at få mere nærvær, glæde og ro ind i mit liv. Du er en ener og dit nærvær er guddommenligt. Tak for tålmodigheden med mig og for din åbenhed og interesse i mit liv.”

Anonym, 74 år

1 : 1 sessioner

"Forløbet hos Lisbeth har lært mig at blive mere opmærksom på, at lytte til min intuition og ligge mærke til de signaler, som sætter en negativ tanke i gang.

Jeg har lært at mærke min krop med bl.a vejrtrækningsøvelser og fået gode teknikker jeg kan bruge i hverdagen, så jeg kan skabe mere glæde og overskud.

Det er dejligt, at blive udfordret med gode spørgsmål, som tvinger mig til, at mærke efter. Vi har arbejdet med stress, hvad der gør mig usikker i forskellige situationer og jeg har fået redskaber ift hvad jeg selv kan gøre for at ændre dette, som virker.

Terapien foregår med høj empati hos Lisbeth, som altid har gjort at jeg føler mig tryg. "

Kvinde, 37 år

1 : 1 sessioner

"Jeg startede hos Lisbeth på grund af stress. Meget hurtigt fik jeg det bedre, igennem teknikker til, at få ro i mit nervesystem. Min oplevelse af, at gå hos Lisbeth er, at hun hjælper en med at arbejde med det hele menneske.

Jeg havde udfordringer med arbejdsglæde og at tale fra hjertet. Jeg har øvet mig sammen med Lisbeth, på at holde bolden på min egen banehalvdel. Igennem gode spørgsmål er jeg blevet "tvunget" til at tage stilling til, at ændre nogle ting og min måde at være på. Hvis ikke jeg var blevet udfordret, var jeg stadig i mit gamle hamsterhjul. Jeg har lært at lytte til mine egne signaler og har lært teknikker som er en kæmpe hjælp i min dagligdag.

Jeg har flere gange været meget rørt over hvordan Lisbeth rammer ind i mig og gør mig opmærksom på, hvor hård jeg har været ved mig selv.

Jeg kom og var slidt, ophængt og var ikke glad for mit arbejde. Med mine behandlinger er jeg kommet i trivsel, fundet mig selv, blevet afslappet og glæden ved mit arbejde er kommet tilbage. Jeg har lært rigtig meget.

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil komme igen, hvis jeg på et tidspunkt får det svært og har brug for hjælp."

Henriette, 46 år

1 : 1 sessioner

"Jeg opsøgte Lisbeth fordi mit liv væltede i forbindelse med min datters skilsmisse, og uenigheder imellem min datter, min mand og mig. I starten var det bare mig, der gik til samtale terapi og senere hen blev det til parterapi.

Jeg har fået hjælp til at forstå min situation, mellem min datter, min mand og mig selv. Jeg har fået hjælp til at forstå hvad jeg kan forvente af dem. Jeg har fået hjælp til at forstå, at de byrder jeg i mange år har båret på for deres skyld, skulle jeg slippe. Jeg har fået indblik i hvor meget jeg kan forvente fra deres side.

Det har givet mig klarsyn på min situation, indblik i hvad jag kan forvente af mig selv og andre, og en selvtillid der gør, at jeg tør sige fra, og mere mod og glæde over fremtiden."

Anne, 67 år

1 : 1 sessioner

Jeg startede mit forløb hos Lisbeth efter at have oplevet et traumatisk terrorangreb, og ikke selv kunne bearbejde min oplevelse og de psykiske gener der fulgte med.

Jeg oplevede både angst, stress og havde svært ved at komme igennem dagen.

Efter jeg startede behandling hos Lisbeth, fik jeg nogle værktøjer til at kunne bearbejde hvad der var sket, og hvordan jeg kunne komme videre. Hun hjalp mig med at acceptere hændelsen, og bruge oplevelsen til at blive stærkere som person.

Sif, 25 år

Kontakt

Telefon: 20 64 61 31

NB: Jeg tager ikke imod henvisninger fra egen læge.

Send en besked her:

    Back To Top