skip to Main Content

TRÆK DAGENS FOKUS ORD

For at få det optimale ud af Dagens ord, så hent intentionsmeditationen, som støtter og guider dig igennem at finde den dybere mening med netop dit ord i dag.

Når du henter meditationen, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor du får endnu mere støtte og viden om, hvordan du selv kan ændre den måde, du er i verden på. Du kan selvfølgelig altid afmelde det igen, hvis du ønsker det.

Sæt en intention for din dag

Og mærk, hvordan din verden kan ændre sig

Det er en enkel men kraftfuld praksis, at bruge et fokusord til at sætte din daglige intention. Et fokusord er et særligt ord, der hjælper dig med at bringe klarhed, retning og opmærksomhed til dine daglige aktiviteter og beslutninger.

En intention er en støtte og et holdepunkt i din dag. At sætte en intention hjælper dig med at flytte dit fokus hen på det, der giver dig mere glæde og indsigt. Når du sætter en intention, skaber du en retning for dig selv og den måde, du ønsker at være i livet på. At have dit fokusord med dig gennem dagen vil inspirere og motivere dig til at bevare fokus på det, der er vigtigt for dig – din intention.

Din intention bliver den kærlige støtte, som du kan have med dig i din dag, vende tilbage til og finde tryghed i. En klar intention hjælper dig med at være mere til stede med det, der er og i relationen til andre mennesker. Og til at holde fokus, så du skaber en ændret og mere bevidst og glædesfyldt væren.

Du kan bruge dit fokusord til at reflektere over den måde, du gerne vil være i din hverdag. Tænke det ind i din færden og dine handlinger. Bruge ordet til at skabe en følelse i dig. Til at mærke, hvordan dit liv vil være, hvis du giver mere plads til ordets intention. Du kan også bruge ordet som en påmindelse fra det dybere sted i dig, til det du skal være særligt opmærksom på i dit liv lige nu, for at få mere af det du drømmer om.

Når du praktiserer og visualiserer, hvordan du kan bruge dit fokus ord og sætte din intention, vil du åbne for nye muligheder og støtte dig selv i at gå andre veje end de sædvanlige. Du vil åbne op for muligheden for at skabe det liv, du virkelig ønsker. Du vil opleve at få mere energi, overskud, indre glæde og ro.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, vil du modtage en række mails om, hvordan du bruger fokusordet og intentionsmeditationen i dit daglige arbejde med dig selv.

Back To Top