skip to Main Content

Spirituel udviklingscirkel

UDVIKLINGSCIRKEL

Forbindelsen mellem krop, sind og sjæl er vejen til at føle større lykke og harmoni

Ønsker du at finde vejen hjem i dig selv? Få mere ro og overskud til at følge det dit hjerte virkelig kalder på? Drømmer du om, at inspireres til et liv med mere nærvær, glæde og overskud og lære nye metoder til at skabe dit liv? Måske er du blevet bevidst om, at du har brug for at være bedre til at mærke dig selv, dine ønsker og dit behov – men ved ikke, hvordan du skal gribe det an.

I denne udviklingscirkel får du mulighed for at finde dybere ind i dig selv, finde ro og nærvær til at se nye muligheder. Du vil inspireres gennem guidede meditationer, oplæg og refleksioner, sammen med andre, der ligesom du interesserer sig for, hvordan spirituel psykologi kan hjælpe dig til, at skabe det liv du drømmer om. Alt foregår i krydsfeltet mellem spiritualitet og evidensbaserede psykologiske metoder.

Lær at bruge din intuition som et vigtigt redskab til, at skabe det liv du ønsker

Hvordan foregår det?

I udviklingscirklen arbejder vi med at skærpe din opmærksomhed på dit indre gennem meditation og mindfulness øvelser. Der vil hver gang være et oplæg i forhold til din personlige udvikling, med emner indenfor spirituel psykologi. Herunder meditation og hvad det kan gøre for dig i din hverdag. Hvordan du lærer at mærke efter og være på indersiden og tage beslutninger derfra. Hvordan du højner din energi og finder vejen til mere glæde i din hverdag. Vi vil kigge dybere ind i hvordan de mønstre du har med dig hindrer dig i at stå stærkt i dig selv og redskaber til at slippe dem og møde dig selv på ny.

Vi vil arbejde med hvad det i praksis betyder at være mindful og hvordan self-compassion – hjertet i mindfulness – kan hjælpe dig til at styrke din fysiske og psykiske robusthed.

Der vil hver gang være refleksioner og dialog med de andre i gruppen, omkring de tanker og følelser som opstår i jer hver især.

Er cirklen noget for dig?

Denne udviklingscirkel er for dig, der har lyst til at udvikle dig i et fællesskab med andre og har lyst til, at se hvad meditation, mindful self-compassion og spirituel og psykologisk læring kan give dig. Cirklen er et fortroligt rum hvor det, der bliver udvekslet i gruppen, bliver i gruppen. Så alle kan føle tryghed i forhold til, at dele personlige oplevelser, tanker og følelser.

Forløbet er for dig der

… Ønsker inspiration til at finde dybere ind i dig selv, til det dit hjerte kalder på

… Længes efter at skrue op for din intuition og have mod og tillid til, at stole på den og følge den

… Længes efter at være i et forum, hvor spirituelle metoder går hånd i hånd med evidensbaserede psykologiske metoder

… Ønsker at finde nye muligheder når livet er svært at være i

… Ønsker at blive inspireret til at leve et liv med mere nærvær, glæde og overskud

… Ønsker at dele dine tanker og følelser med andre inspirerende mennesker

Praktisk info

Holdet består af op til seks deltagere, der mødes over fire torsdage fra kl. 15.30-18.00 i mine kliniklokaler på Marienborg Allé 135 i Søborg.

Den spirituelle udviklingscirkel

 

 

Nye datoer for forår 2022 kommer snarest.

Der er lukket for tilmeldinger til denne gruppe.

 

Skriv til mig hvis du vil skrives op til næste cirkel i foråret 2022.

Tilmelding

Hvis udviklingscirklen er noget for dig, bedes du udfylde kontaktformularen og skrive “Tilmelding til udviklingscirkel” i emnefeltet. Herefter modtager du en bekræftelse fra mig med faktura. Når du har betalt er du tilmeldt.

Hvis du har spørgsmål til formen, rammerne eller indholdet, er du også meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt

Telefon: 20 64 61 31

NB: Jeg tager ikke imod henvisninger fra egen læge.

Send en besked her:

  Anmeldelser

  Ded spirituelle udviklingscirkel

  “Lisbeth’s cirkel har været utrolig givende for mig at deltage i. Det har uden tvivl rykket mig til det næste vigtige skridt i min udvikling. Det har været meget inspirerende og en øjenåbner, når Lisbeth har delt ud af sin enorme viden og mange guldkorn.

  Men det har også været meget givende at møde de andre deltagere og høre deres historier, som jeg har kunne spejle mig i, og som også har skubbet til min selvforståelse. Den åbenhed og fortrolighed, som jeg har mødt hos de andre deltagere, har været meget bekræftende og rar.

  Så har du lyst til bedre at kunne forstå dig selv og dine snubletråde, der måske forhindrer dig i at være dit sande jeg og udvikle dig som menneske, kan jeg kun anbefale, at du deltager i Lisbeths udviklingscirkler.”

  Pernille, 47 år

  Den spirituelle udviklingscirkel

  “For mig har det været en inspirerende og tryg oplevelse at deltage i udviklingscirklen. Jeg har fået indsigt i og redskaber til, hvordan jeg gerne vil leve mit liv og hvad der gør mig glad og giver mig energi. Og ikke mindst har jeg fået mod på at handle på de tanker.

  Undervejs i forløbet har jeg oplevet positive forandringer i mine nære relationer (også de svære) og motivation for at udvikle mit arbejdsliv og opfattelsen af mig selv.”

  May, 30 år

  Den spirituelle udviklingscirkel

  “Det er helt særlige indsigter, jeg har fået i udviklingscirklen og ved at spejle mig i de andre på holdet.

  Jeg har kunne møde mig selv på ny, ved at lytte, lære og meditere. Jeg har været rigtig glad for at lære meditation, som jeg i starten oplevede som skræmmende.

  Gennem forløbet har min spiritualitet fået lov at vokse, og min villighed til at arbejde med mig selv groet.
  Tak for et trygt og forstående rum og univers.”

  Emilie, 24 år

  Den spirituelle udviklingscirkel

  “Det har været givende og inspirerende at møde andre, uden at vide andet end deres navn. Det har været rart ikke at skulle forholde sig til job, alder og familiære status.
  At være vidne til andres udviklingsproces har været inspirerende og givende.
  Jeg har fået øjnene op for meditationens kraft og virkning.”

  Kvinde, 41 år

  Back To Top