skip to Main Content

FIND BALANCEN MELLEM SJÆL OG EGO

Er du klar til en udviklingsrejse,
hvor du finder vejen til din indre
glæde og balance?

Ønsker du at finde vejen hjem i dig selv? Få mere ro og overskud til at følge dét, dit hjerte virkelig kalder på? Drømmer du om at blive inspireret til et liv med mere nærvær, glæde og overskud, og vil du lære nye metoder til at skabe og forme dit eget liv? Måske er du blevet bevidst om, at du har brug for at være bedre til at mærke dig selv, dine ønsker og dit behov – men ved ikke, hvordan du skal gribe det an?

I denne udviklingscirkel får du mulighed for at finde dybere ind i dig selv, og finde ro og nærvær til at se nye muligheder. Du vil blive inspireret gennem guidede meditationer, oplæg og refleksioner, og du vil være sammen med andre, der også interesserer sig for, hvordan spirituel psykologi kan hjælpe dig til at skabe det liv, du drømmer om. Alt foregår i krydsfeltet mellem spiritualitet og evidensbaserede psykologiske metoder.

Lær at bruge din intuition som et vigtigt redskab til at skabe det liv, du ønsker

Hvordan foregår det?

I denne udviklingscirkel arbejder vi med at skærpe din opmærksomhed på dit indre gennem meditation og mindfulness øvelser. Der vil hver gang være et oplæg med emner indenfor spirituel psykologi, som du kan bruge i forhold til din personlige udvikling, herunder meditation og hvad det kan gøre for dig i din hverdag. Hvordan du lærer at mærke efter, være på indersiden og tage beslutninger derfra. Hvordan du højner din energi og finder vejen til mere glæde i din hverdag. Vi vil kigge dybere ind i, hvordan de mønstre, du har med dig, hindrer dig i at stå stærkt i dig selv, og du vil få redskaber til at slippe dem og møde dig selv på ny.

Vi vil arbejde med, hvad det i praksis betyder at være mindful, og hvordan self-compassion – hjertet i mindfulness – kan hjælpe dig til at styrke din fysiske og psykiske robusthed. Der vil hver gang være refleksioner og dialog med de andre i gruppen omkring de tanker og følelser, som opstår i jer hver især.

Tag med på en udviklingsrejse
og find hjem i dig selv

Vi arbejder med:

 • Hvad er spirituel psykologi, og hvorfor er det ikke længere nok at arbejde ud fra et rent psykologisk udgangspunkt, når du vil forandre dit liv?
 • Hvad betyder det at finde ind i din sjæl, og hvordan lever du fra din sjæl?
 • Hvordan kan du få spiritualiteten til at være en nærværende medspiller i din hverdag, så du kan øge din glæde, trivsel og velvære?
 • Hvornår er det din sjæl/essens, der taler, og hvornår er det dit ego? Og hvad lytter du til?
 • Hvordan kommer du på din inderside og lærer din sjæls stemme at kende?
 • Hvordan lytter du til din intuition og finder modet til at bruge den?
 • Hvorfor er meditation så vigtig i det spirituelle arbejde, og hvordan kommer du i gang med at meditere i en travl hverdag?

Vi arbejder med:

 • Hvad er skyggesider, og hvordan kan de udvikle sig til at blive snubletråde i dit liv?
 • Hvordan hænger ego og skyggesider sammen?
 • Hvor stammer dine skygger fra, og hvad er dine særegne skyggesider?
 • Hvordan bliver du bevidst om dine snubletråde og undgår, at de spænder ben for dit nuværende liv?
 • Hvordan kan du træde ud af dine snubletråde og ind i at tilrettelægge dit liv, så du arbejder dig hen imod at skabe flere positive stunder og mere livsglæde?

Vi arbejder med:

 • Hvordan genkender du din indre kritiker, så du igennem en større bevidsthed kan undgå at blive fanget af den?
 • Hvad kan buddhismen lære os om at få mere glæde i vores liv, og hvordan hænger det sammen med nyere forskning?
 • Hvad er “self-compassion”, og hvorfor er det den mest direkte vej til mere glæde i dit liv?
 • Hvordan går spiritualitet og evidensbaseret psykologi  hånd i hånd og skaber en ny måde at være i verden på?
 • Hvordan kan din kærligste ven hjælpe dig, når du møder din indre kritiker?
 • Hvordan kan du bruge compassion til at undgå at falde i dine snubletråde og balancere dit nervesystem, så du finder mere ro?

Vi arbejder med:

 • Hvordan integrerer du den nye bevidsthed  i dit liv, så du er i stand til at frigøre dig fra dine gamle overbevisninger og træde ind i det liv, du drømmer om – med mere balance og indre ro?
 • Hvordan omsætter du din nye viden i praksis, så du går ud af døren med konkrete redskaber til at genkende balancen mellem din sjæl og dit ego?
 • Hvordan holder du fast i dine nye redskaber på den lange bane?

Er cirklen noget for dig?

Denne udviklingscirkel er for dig, der har lyst til at udvikle dig i et fællesskab med andre og har lyst til at se, hvad meditation, mindful self-compassion og spirituel og psykologisk læring kan give dig. Cirklen er et fortroligt rum, hvor det, der bliver udvekslet i gruppen, bliver i gruppen. Så alle kan føle tryghed i forhold til at dele personlige oplevelser, tanker og følelser.

Balancen mellem sjæl og ego er for dig, der:

 • Ønsker inspiration til at finde dybere ind i dig selv – ind til dét, dit hjerte kalder på
 • Længes efter at skrue op for din intuition og få mod og tillid til at stole på den og følge den
 • Længes efter at være i et forum, hvor spirituelle metoder går hånd i hånd med evidensbaserede psykologiske metoder
 • Ønsker at finde nye muligheder, når livet er svært at være i
 • Ønsker at blive inspireret til at leve et liv med mere nærvær, glæde og overskud
 • Ønsker at dele dine tanker og følelser med andre inspirerende mennesker
tree-small-bgg

PRAKTISK INFO

Holdet består af seks deltagere, der mødes over fire tirsdage fra kl. 15.30-18.00 i mine kliniklokaler på Marienborg Allé 135 i Søborg.

FIND BALANCEN MELLEM SJÆL OG EGO AFHOLDES:

 • Skriv dig på venteliste hvis du vil med på næste hold.

PRIS FOR ALLE FIRE EFTERMIDDAGE:

6.666 KR INKL. MOMS

Tilmelding

Hvis denne cirkel er noget for dig, kan du booke forløbet herunder. Derefter modtager du en bekræftelse fra mig med faktura. Når du har betalt, er du tilmeldt.

Hvis du har spørgsmål til formen, rammerne eller indholdet, er du meget velkommen til at kontakte mig.

ANMELDELSER

Den spirituelle udviklingscirkel

“Lisbeth’s cirkel har været utrolig givende for mig at deltage i. Det har uden tvivl rykket mig til det næste vigtige skridt i min udvikling. Det har været meget inspirerende og en øjenåbner, når Lisbeth har delt ud af sin enorme viden og mange guldkorn.

Men det har også været meget givende at møde de andre deltagere og høre deres historier, som jeg har kunne spejle mig i, og som også har skubbet til min selvforståelse. Den åbenhed og fortrolighed, som jeg har mødt hos de andre deltagere, har været meget bekræftende og rar.

Så har du lyst til bedre at kunne forstå dig selv og dine snubletråde, der måske forhindrer dig i at være dit sande jeg og udvikle dig som menneske, kan jeg kun anbefale, at du deltager i Lisbeths udviklingscirkler.”

Pernille, 47 år

Den spirituelle udviklingscirkel

“For mig har det været en inspirerende og tryg oplevelse at deltage i udviklingscirklen. Jeg har fået indsigt i og redskaber til, hvordan jeg gerne vil leve mit liv og hvad der gør mig glad og giver mig energi. Og ikke mindst har jeg fået mod på at handle på de tanker.

Undervejs i forløbet har jeg oplevet positive forandringer i mine nære relationer (også de svære) og motivation for at udvikle mit arbejdsliv og opfattelsen af mig selv.”

May, 30 år

Den spirituelle udviklingscirkel

“Det er helt særlige indsigter, jeg har fået i udviklingscirklen og ved at spejle mig i de andre på holdet.

Jeg har kunne møde mig selv på ny, ved at lytte, lære og meditere. Jeg har været rigtig glad for at lære meditation, som jeg i starten oplevede som skræmmende.

Gennem forløbet har min spiritualitet fået lov at vokse, og min villighed til at arbejde med mig selv groet.
Tak for et trygt og forstående rum og univers.”

Emilie, 24 år

Den spirituelle udviklingscirkel

“Det har været givende og inspirerende at møde andre, uden at vide andet end deres navn. Det har været rart ikke at skulle forholde sig til job, alder og familiære status.
At være vidne til andres udviklingsproces har været inspirerende og givende.
Jeg har fået øjnene op for meditationens kraft og virkning.”

Kvinde, 41 år

Kontakt

Telefon: 20 64 61 31

NB: Jeg tager ikke imod henvisninger fra egen læge.

Send en besked her:

  Back To Top