skip to Main Content

Sundhedsforsikring

Hvis du har en sundhedsforsikring, privat eller igennem dit arbejde, så har du mulighed for at få dækket dine udgifter helt eller delvist til psykolog behandling.

Dansk psykolog forening anbefaler, at du undersøger dine forsikringsvilkår inden du starter din psykolog behandling. Herunder:

  • Hvilken type psykologhjælp kan du få
  • Hvor mange samtaler med psykologen dækker din forsikring
  • Må du selv vælge din psykolog

Hvis du ønsker at bruge din sundhedsforsikring hos mig skal du være opmærksom på:

  • At jeg altid arbejder i dobbeltsessioner på 75 minutter
  • At du inden din 1. session skal sende mig bevillingsbrevet fra din forsikring, så alt er klart til du kommer første gang. Det betyder at du ikke skal have udlæg, men at jeg afregner direkte med dit forsikringsselvskab.

Jeg samarbejder bl.a. med følgende forsikringsselvskaber:

Tilskud til psykolog fra sygesikringen danmark

Hvis du er medlem af sygesikringen danmark sikringsgruppe 1, 2 og 5 og opfylder henvisningskriterierne, så kan du få tilskud fra danmark.

Pt er tilskuddet 300 kr til en individuel session for voksne og 450 kr for en individuel session for unge mellem 18 og 25 år. Indenfor 12 måneder kan der maximalt gives et samlet tilskud på 7.200 kr til voksne og 2.400 kr til unge.

Tilskuddet gives også til online sessioner.

Hvis du er medlem af danmark og opfylder henvisningsbetingelserne indberetter jeg elektronisk efter din session. Herefter modtager du tilskuddet fra danmark.

Kontakt

Telefon: 20 64 61 31

NB: Jeg tager ikke imod henvisninger fra egen læge.

Eller send en besked her:

    Back To Top