skip to Main Content

VEJEN TIL STØRRE GLÆDE

Tillid til dig selv, til livet og den vej, du går på.

Det er genvejen til indre ro, energi og livsglæde

Drømmer du om at lære fra en spirituel og videnskabelig vinkel, hvordan du kan finde styrke og tillid til at skabe det liv, du drømmer om? Vil du have hjælp til at bruge din indre GPS og finde autentisk livsglæde og retning? På dette udviklingsforløb arbejder vi med din personlige udvikling. Du lærer at integrere meditation, åndedræt og mindfulness i din tilværelse, og vi arbejder med at skabe klarhed over de mønstre, der holder dig tilbage og hæmmer din udvikling.

I DENNE UDVIKLINGSCIRKEL lærer du, hvordan du kan mærke dig selv, samt være i din kerne og tage beslutninger derfra, så du i højere grad bliver i stand til at tage lederskab i dit eget liv.

Denne selvudviklingscirkel er en gave til dig selv, hvor du går fra at leve dit liv efter yderstyrede idealer til at lære at stå stærkt i dig selv og sætte retning fra dit inderste.

Vejen til større glæde er for dig, der:

 • Trænger til at højne din energi, livskraft og balance, så du ikke fanges af stress og negative følelser
 • Vil lære at træffe beslutninger direkte fra dit hjerte, så du slipper for tvivl og manglende selvtillid og på en let måde kan komme frem til de rigtige svar for dig
 • Vil vende negative følelser og uhensigtsmæssige mønstre og lære at mestre dem, så de skaber udvikling i stedet for at bremse dig
 • Ønsker at være knivskarp på, hvad du faktisk har behov for, for at forandre dit liv og i hvilken rækkefølge, du bør prioritere at tage fat
tree-small-bgg

Træd ud af dine snubletråde.
Find 
redskaberne til et liv med 
mere nærvær, autencitet og livsglæde.

Du lærer:

 • At dit nervesystem samt dine hormoners intelligens og historik er grundlaget for, at du reagerer og lever, som du gør i dag.
 • Hvorfor du ikke kan føle glæde og panik samtidigt, samt får redskaber til at komme over mod glæden.
 • Hvad spirituel psykologi er, og hvordan du aktivt kan få spiritualiteten ind i din hverdag, så du øger glæde, trivsel og velvære.
 • Konkrete redskaber til at øge din energi ,og hvordan du kan bruge meditation i din dagligdag.

Du lærer:

 • Dine styrkesider at kende, og hvordan du i højere grad kan bruge dem i din hverdag.
 • At blive bevidst om dine snubletråde, og hvorfor bevidsthed er første vigtige skridt i retningen mod mere livsglæde.
 • Værktøjer og indsigt til at træde ud af dine snubletråde og ind i at tilrettelægge dit liv, så du arbejder dig hen imod at skabe flere positive hormoner, velvære, selvkærlighed og livsglæde.
 • At forstå energi og hvordan du hæver din vibration, så du kan bruge det effektivt i din hverdag, når negative tanker eller andre menneskers indflydelse og meninger tager over.

Du lærer:

 • Dine skyggesider at kende, og hvordan du kan forstå og møde dem på en nye måde.
 • At integrere bevidst lederskab i dit liv og at mærke og blive bevidst om, hvornår du er på vej ud af en negativ tangent og tage det i opløbet, inden du rammer bunden.
 • De mest effektive redskaber for, hvordan du går fra én følelsesmæssig tilstand til en anden.
 • Hvorfor din krops sprog sladrer om din mentale tilstand, og hvordan du selv anvender evidensbaseret viden om hormoner til at nå dine mål.

Du lærer:

 • Hvordan du integrerer din nye læring og i praksis sætter det i værk i forhold til dit eget liv, så du går ud af døren med en realistisk og implementerbar værktøjskasse.
 • Fokus på, hvordan dit liv allerede konkret har forandret sig
 • Hvordan du holder fast i dine nye redskaber på den lange bane.

PRAKTISK INFO

Holdet består af seks deltagere, der mødes over fire tirsdage fra kl. 15.30-18.00 i mine kliniklokaler på Marienborg Allé 135 i Søborg.

VEJEN TIL STØRRE GLÆDE AFHOLDES:

 • Skriv dig på venteliste hvis du vil med på næste hold.

Der er lukket for tilmeldinger til denne gruppe.

Skriv til mig, hvis du vil skrives op til næste udviklingsforløb.

TILMELDING

Hvis “Vejen til større glæde” er noget for dig, kan du booke forløbet herunder. Derefter modtager du en bekræftelse fra mig med faktura. Når du har betalt, er du tilmeldt.

Hvis du har spørgsmål til formen, rammerne eller indholdet, er du meget velkommen til at kontakte mig.

ANMELDELSER

Det spirituelle udviklingsforløb

“Jeg gik fra Lisbeth’s spirituelle udviklingsforløb med en større bevidsthed, ro, indsigt og forståelse, som i dag bor i mig. Ligesom jeg nu ved, hvad det vil sige og hvordan det føles at være i mig selv, i min egen kerne og træffe beslutninger derfra – og ikke kun fra hovedet.

Lisbeth er meget dygtig spirituelt og med hendes lange erfaring som psykolog, går det godt hånd i hånd med det spirituelle. Jeg synes, det er lige præcis kombinationen af det spirituelle og det psykologiske, der gør forløbet til noget helt særligt i min personlige rejse.

Niveauet er fagligt meget højt, hvor Lisbeth altid møder folk, der hvor de er som mennesker. Lisbeth’s enorme evne til at lytte, forstå og fortolke er meget tryg og særlig.
Lisbeth’s sted er meget smukt, ligesom hende selv. Hun er altid imødekommende og positiv. Der er friske forsyninger og så er hun velforberedt. Hendes sted er fantastisk til hendes særlige meditationer og det særlige koncept hun har udviklet.

Jeg kan anbefale ALLE, at forkæle sig selv med dette forløb. Jeg vil besøge Lisbeth’s univers igen og igen!”

Pernille Jensen, P Studio

Det spirituelle udviklingsforløb

“Da jeg startede hos Lisbeth var jeg træt!! Meget træt. Jeg er alene med tre børn, som synes jeg er en klippe. Min chef synes jeg er dygtig. Mine kolleger synes jeg er utrolig morsom og min mor synes jeg er den sejeste i hele verden. Min eksmand hader mig.

Men hvad jeg selv havde behov for, vidste jeg ikke. Der var ikke tid. Så jeg mødte Lisbeth da jeg var træt og udbrændt. Ligesom tempoet i mit liv med 8-16 job og tre drenge, håbede jeg på et kvik fix. Men Lisbeth kigger indad. Hun fik mig til at åbne skabet, kramme mit skelet, åbne mine øjne og skabe en fascination for, hvorfor jeg er som jeg er, vise mine styrker og vise mig vejen udenom mine faldgrubber.

Et af mine vigtigste redskaber er at lære at leve indefra og ud. Da jeg var udmattet, levede jeg udefra og ind og var styret af andre. Jeg har fået en forståelse af, at det spirituelle handler om at blive bevidst og arbejde med vores mønstre og energi for at skabe den tilværelse vi ønsker. Jeg er blevet dybt inspireret og jeg er dybt taknemmelig over at have lært at passe på mig selv, at huske mig selv og at sige nej respektfuldt og med god samvittighed.

Det spirituelle udviklingsforløb har derfor givet mig en bred og grundlæggende indsigt i, hvordan jeg bliver en harmonisk udgave af mig selv. Jeg har fået øjnene op for, hvad meditation kan gøre i en travl hverdag og lært uden hokus-pokus, hvordan jeg føler efter og bruger min mavefornemmelse. De værktøjer der gives til at takle livet, er for mig treatment på et højt plan!”

Louise Møller

Det spirituelle udviklingsforløb

“Da jeg fik mulighed for at deltage i det spirituelle udviklingsforløb hos Lisbeth, gik der ikke lang tid før jeg besluttede mig for at deltage. Det der vakte min interesse var muligheden for at arbejde på at få mere glæde og energi ind i mit liv. Det jeg især har fået ud af forløbet er, at få øje på uhensigtsmæssige mønstre, der dræner mig for energi og at få en forståelse af, hvad min indre kerne er og ikke mindst lære at lytte og mærke efter, hvad der er det rigtige for mig, fx hvad giver mig glæde i hverdagen og hvordan jeg omgås andre mennesker i mit liv.

Undervisningen indeholder en god balance mellem evidensbaseret viden, spiritualitet, refleksioner og dialog. Lisbeth er enormt god til at formidle viden og erfaring indenfor området. Derudover er Lisbeth rummelig, udviser en god forståelse for mine udfordringer, men er samtidig skarp på at stille de gode spørgsmål, som gør mig i stand til at reflektere over og øve mig på, hvilke mønstre jeg ønsker at ændre for at hvile mere i mig selv og dermed kunne være mere for de mennesker, som er omkring mig og betyder meget for mig.

Forløbet har givet mig den motivation jeg manglede for at arbejde konkret imod forandringer, som jeg er overbevist om giver mere ro og glæde og som vil smitte af til mine omgivelser.

Jeg vil varmt anbefale forløbet, hvis du har brug for viden, inspiration og konkrete redskaber til at skabe positive forandringer i dit liv.”

Karla Ospina Wagner

Det spirituelle udviklingsforløb

“Det Spirituelle forløb - gav mig tilliden og troen tilbage på, at det er muligt at handle ud fra min mavefornemmelse og råstyrken til, at jeg tør at føre det ud i livet.

Jeg fik indsigt i mine personlige styrker og vished om, hvorfor jeg til tider handler eller føler som jeg gør.

 Det har på mange måder givet mig overskud og ro. Det er små ændringer, som er blevet bevidstgjort i min hverdag og som har givet mig styrken, og overskuddet, til at være den mor, hustru og person jeg gerne vil være - helt autentisk fra min kerne af !  
Tak Lisbeth for denne rejse!”

Louise Teilgaard Koch

Det spirituelle udviklingsforløb

"Jeg har haft stor personlig glæde af at deltage i det spirituelt udviklingsforløb. For mig har det haft en positiv indflydelse i arbejdsmæssige sammenhænge og i privaten.

Jeg oplevede i en periode i mit liv, at energien forsvandt, jeg var tappet for energi, stod med de samme udfordringer om og om igen og havde behov for nye muligheder at anskue mit liv fra.

Jeg kan varmt anbefale det spirituelle udviklingsforløb hos Lisbeth".

Tanja B.

Det spirituelle udviklingsforløb

“Jeg har gået i et utroligt lærerigt udviklingsforløb hos Lisbeth, hvor jeg har fået gode redskaber til at anskue problematikker på en anden måde, end jeg før har gjort. Fundet ind til mig selv blandt andet ved hjælp af ”styrkekort”. Meget interessant. Så jeg bedre kan forstå mine reaktionsmønstre. Jeg har fået meget ud af dette kursus med flere øjenåbnere. Så spændende. Så ville ønske det havde varet i længere tid.”

Helena

Kontakt

Telefon: 20 64 61 31

NB: Jeg tager ikke imod henvisninger fra egen læge.

Send en besked her:

  Back To Top