skip to Main Content

Livsforvandlende meditationer

Meditation er en gave

både til dig

men også til dem du omgiver dig med

Kunne du tænke dig at gøre meditation til en del af din hverdag og mærke på egen krop den forandring som meditation kan skabe for dig? Ønsker du mere ro i dine tanker, en bedre nattesøvn eller savner du at føle dig mere tryg og fyldt med energi og glæde? Så kan meditation hjælpe dig til den forandring du ønsker.

Jeg har udviklet fem meditationspakker, til dig der ønsker at skabe forvandling i dit liv. De er til dig, der ønsker at gå fra tankemylder, søvnløshed, utryghed, underskud eller for meget selvkritik til sindsro, nattero, tryghed i krop og sind, hvor du øger din energi og self compassion.

Gennem meditationsforløbene lærer du teknikker, som du kan tage med dig videre i livet og bruge i din hverdag. Enkle teknikker som giver ro i dit hoved og i hele din krop. Meditationspakkerne er både til dig, der har en meditationspraksis i forvejen og til dig der gerne vil i gang med at meditere. Nedenfor kan du læse om de enkelte pakker.

Her kan du læse om de forskellige meditationsforløb:

Livsforvandlende meditationer

Livsforvandlende meditationer

Livsforvandlende meditationer

Livsforvandlende meditationer

Livsforvandlende meditationer

Anmeldelser

Meditationspakker

"Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Lisbeth, hvor jeg sideløbende har brugt meditationerne mellem sessionerne. Det har jeg fået rigtig meget ud af. Lisbeth har en god og rolig stemme og jeg kan mærke at jeg har flyttet mig meget. Jeg føler mig nu mere klar i hovedet, mere rolig og afbalanceret og kan på det varmeste anbefale meditationerne."

Peter T.

Meditationspakker

"Jeg har haft svært ved at falde i søvn og det blev en ond spiral jeg ikke kunne komme ud af. Jeg har prøvet alt muligt og jeg må sige at fra søvnløs til nattero har hjulpet mig. Og endda meget hurtigt. Jeg har kun brugt meditationerne i halvanden uge. Det er som om at jeg nærmest bare skal høre Lisbeths stemme, så falder jeg til ro nu. Tusind tak!"

Berit K.

Meditationspakker

"Jeg har længe haft lyst til at meditere, men har ikke rigtig kunne komme i gang. Men med Lisbeth's gode guidance er det blevet overskueligt nu. Allerede efter at have lært første vejrtrækningsteknik kunne jeg mærke en kæmpe forskel. Jeg har nu fået en anden ro i krop og tanker og er blevet bedre til at håndtere pres i min hverdag. Jeg er særligt glad for have lært vejrtrækningsøvelserne, som jeg også kan bruge i andre situationer og så elsker jeg følelsen af ro når jeg lytter til meditationerne. Jeg er sikker på, at når jeg har brugt meditationerne i længere tid får jeg rigtig meget ud af dette forløb. Jeg synes det er godt skruet sammen."

Anne Marie I.

Kontakt

Telefon: 20 64 61 31

NB: Jeg tager ikke imod henvisninger fra egen læge.

Send en besked her:

    Back To Top