skip to Main Content

SPIRITUEL PSYKOLOGI

Når traditionel psykologi møder spirituelle
metoder, fører det til
personlig vækst og livsglæde

For at komme igennem traumer, stress eller livskriser har man ofte brug for hjælp, fra en fagperson, som evner at se på helheden i det enkelte menneske. Når krop, sjæl og psyke næres, og de alle bringes i spil, er chancen for at skabe varige positive forandringer langt højere end ved traditionel samtaleterapi.

Jeg er brobygger mellem evidensbaseret psykologi og spirituelle anskuelser og værdier. Igennem mere end 20 år har jeg arbejdet med spiritualitet og menneskelig udvikling. Jeg er spirituel psykolog og i dette krydsfelt, har jeg udviklet en metode, der er gennemprøvet, effektfuld og omsorgsfuld, hvor mine klienter hurtigt mærker bedring og ro på nervesystemet og samtidig skaber dybe og varige forandringer mod et liv med højere energi, glæde og trivsel.

Find ind til din
inderste kerne og autenticitet
gennem spirituel psykologi

Spiritualitet

For mig er spiritualitet en naturlig evne, vi alle er født med. Det er ikke spor mystisk, men giver os adgang til vores essens og intuition. Det er en følelse af at være forbundet til noget større, at der er mere mellem himmel og jord, end vores logiske hjerne kan forstå. Når vi er i kontakt med det intuitive, bliver vi trænet i at mærke og føle, i stedet for at tænke os til hvad der føles rigtigt og forkert i vores liv. Vi bliver mere autentiske og tilstedeværende i livet. Det er også fra vores kerne, at vi kan arbejde med vores personlige udvikling.

Spirituel psykologi

Spirituel psykologi handler om at blive bevidst om, hvad der er vores essens, og hvad der er vores psykologiske livshistorie. Når vi arbejder med at forene spiritualitet og psykologiske metoder, vil du få mulighed for at opleve en helhedsorienteret måde at arbejde med dig selv på, som kan være med til at forløse stress, traumer og kriser. Du vil lære at anskue livet på nye måder og få nye livsstrategier. Spirituel psykologi inviterer dig til at forbinde krop, sind og sjæl som en måde at komme i kontakt med dig selv og dine mønstre på.

Du kan læse mere om spirituel psykologi på mit blog indlæg her

Kontakt

Telefon: 20 64 61 31

NB: Jeg tager ikke imod henvisninger fra egen læge.

Eller send en besked her:

    Back To Top