skip to Main Content

1 : 1 sessioner

Din sjæl og din krop viser dig vejen
gennem traumer og smerte

Traumer, stress, angst, livskriser eller hjælp til at skabe en tilværelse med højere livsglæde. Sessioner hos mig er baseret på, at heling og næring kommer fra både sjæl og psyke. Vi arbejder ud fra en kombination af spirituel livsforståelse og evidensbaserede psykologiske metoder, hvor mindfulness, sammenhængen mellem krop og psyke og spirituelle redskaber er grundelementer.

I et forløb hos mig lærer du, hvordan nervesystemet er nært forbundet med din mentale og følelsesmæssige tilstand. Vi skærper din opmærksomhed på din krops signaler, så du bliver bevidst om dine egne grænser, og lærer hvordan du gennem en kombination af vejrtrækning og dybdegående metoder kan slippe skadelige mønstre, stress og ubalancer i dit liv.
I et forløb hos mig giver jeg dig redskaber til at udvikle stærkere livsstrategier, så du bliver i stand til at udnytte dit fulde potentiale, finde tro på dig selv, livsglæde og en fornyet kraft til at stå ved den, du er.

Din trivsel og livskvalitet øges gennem bevidsthed på dine tanker, følelser og handlemønstre, og du vil lære at møde dig selv mere autentisk og selvkærligt.
I det terapeutiske forløb er det ikke alt, vi kan sætte ord på. Der er traumer, som er lagret dybt i kroppen, og som skal bearbejdes på en anden måde, og her anvender jeg healende kropsterapi. Kernen i metoden er at arbejde med at forbinde krop, sind og sjæl i terapien. Jeg tror på, at det er denne treenighed, der tilsammen rykker dig hurtigst, blidest og bedst i mål.

Sådan foregår sessionerne

I den første session afdækkes din personlighedsstruktur, dine udfordringer og dine potentialer. Samtidig laver vi en plan for dit forløb på baggrund af, hvor du gerne vil nå hen, og hvad du gerne vil have ud af forløbet, så vi kan finde frem til, hvordan jeg kan støtte dig bedst muligt.
Jeg benytter mig af både samtale og intuition i forhold til at afdække din personlighedsstruktur og mønstre. Det bringer os hurtigt og effektivt frem til de vigtigste temaer, som vi skal sætte ind på i forløbet.

En rød tråd gennem alle sessionerne er at hjælpe dig til at forstå, hvordan nervesystemet og vejrtrækningen hænger sammen og hvordan det indvirker på din krop og psyke. Når vi lærer gennem kroppen, finder en dyb og varig forandring sted. Åndedrættet er vores forbindelsesled til nervesystemet, og når vi forbinder os til vores vejrtrækning og giver opmærksomhed og plads, er det, at vi mærker vores kerne. Det er her, du kan mærke, hvad der føles rigtigt og forkert for dig, og herfra du kan tage vigtige beslutninger. Det er samtidig også her, du mærker lysten til at frigøre dig fra dine udfordringer.

Når vi lærer at forbinde krop, sind og sjæl, finder en dyb og varig forandring sted. Terapien sker fra en mindful tilstand, som du guides ind i med en fokuseret opmærksomhed på dine kropsfornemmelser og din vejrtrækning. Det vil aktivere kroppens iboende og helende ressourcer, så der genetableres en balance i dit nervesystem, og traumer og stressreaktionerne forløses, så en naturlig tilstand af flow og balance genoprettes.

Fra denne tilstand arbejdes med skjulte mønstre og overbevisninger, væremåder, manglende glæde, stress og de snubletråde, du møder i livet. Sessionerne vil være en kombination af terapi, vejledning og spirituel læring.

En 1 : 1 session varer 75 minutter.

FÅ MIN HJÆLP

Ønsker du min hjælp eller har du et spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf 20 64 61 31, på mail eller bestille tid online her. Du skal være opmærksom på at jeg ikke tager imod henvisninger fra lægen. Hvis du har en sundhedsforsikring gennem Skandia, Danica eller Top Danmark, kan du få dine sessioner helt eller delvist dækket. Hvis du er medlem af sygeforsikringen danmark dækker de i visse tilfælde også en del af behandlingen.

Du kan kontakte mig her

MINDFUL TERAPI

Inddragelse af mindfulness i terapien er virksomt og understøttes af den nyeste forskning, der påviser, at blandt andet traumatiske stressreaktioner er en følge af et højt aktiveret nervesystem og igennem at berolige nervesystemet, opløses disse reaktioner.

Forskning peger på, at mindful terapi er med til at øge fysisk og psykisk sundhed, kvaliteten af vores relationer og positive følelser som taknemmelighed, optimisme og livsglæde.

Mindful terapi virker afstressende på nervesystemet, skærper koncentrationsevnen og giver bedre selvindsigt og kropskontakt.

Kontakt

Eller send en besked her:

  ANMELDELSER

  1 : 1 sessioner

  “Jeg kontaktede Lisbeth, fordi jeg oplevede, at jeg var havnet lidt for meget i alt det negative. Jeg havde svært ved at finde meningen i det hele og føle, at jeg var noget værd. Følte mig mest ked af det, ensom og spildte min tid på netop disse følelser.

  Igennem sessionerne med Lisbeth blev jeg på en tryg og behagelig måde konfronteret med alt det svære og samtidig fik jeg en masse handlemuligheder. Jeg blev med Lisbeths metoder guidet til at mærke mig selv, finde ind til kernen i mig selv, finde løsningerne til hvad der virker for mig og til at tro på, at der er en vej frem.
  Jeg har oplevet, at jeg kan vende det negative til det positive, at jeg ikke skal være en anden end den jeg er, men det er nogle mønstre og vaner, jeg skal arbejde på at ændre – og det kan jeg godt!

  Jeg går altid herfra tanket op med optimisme og jeg føler, at jeg kan overkomme det svære, jeg møder på min vej. Hvis jeg ryger i et ”sort hul” er der altid en mulighed for at komme op af det igen. Jeg har fået redskaber igennem sessionerne, hvor der er en vekselvirkning af samtale, vejledning og terapi.”

  Anja K. Jensen

  1 : 1 sessioner

  "Jeg startede hos Lisbeth, fordi jeg oplevede en dag at brænde sammen. Efter en årrække med travl hverdag, skilsmisse og fuldtidsmor til tre børn, kollapsede min verden. Kroppen sagde stop, var mega stresset og det udløste et angstanfald.

  Mit møde med Lisbeth var mit første bekendtskab med en psykolog. Men efter første gang følte jeg, at Lisbeth så hvad der her skulle tages fat på. Jeg blev åbnet og følte mig repareret og jeg oplevede pludselig at mærke mig selv, se mig selv og at elske mig selv. Ved hjælp af fantastiske spirituelle og psykologiske redskaber lærte jeg, at bearbejde en masse ubrugelige gamle mønstre og træffe rigtige beslutninger i tro mod mine værdier.

  I dag ser jeg mig selv og mit liv meget lysere og jeg har aldrig oplevet sådan en balance tidligere. Jeg føler mig i stand til at tackle livet, hverdagen og mig selv med kærlighed og med værktøjer der skaber en grundlæggende harmoni. Kombinationen af det spirituelle og det psykologiske er helt afgørende for mig i min helbredelse af mig og min sjæl".

  Louise Møller

  1 : 1 sessioner

  "En dejlig lys, enkel og rolig ramme. Stod i en arbejdsrelateret krise, hvori jeg søgte hjælp hos Lisbeth. Efter første samtale, kunne jeg mærke at tankerne begyndte at slappe af og efter yderligere et par samtaler havde jeg fået så meget ro i hovedet, at en normal hverdag var mulig".

  Jimmy Lou Nielsen

  1 : 1 sessioner

  “Tak for nogle berigende samtaler som har været meget lærerige og hjulpet mig til at leve med det, der ikke står til at ændre og til at ændre, det der kan og skal ændres for at få mere nærvær, glæde og ro ind i mit liv. Du er en ener og dit nærvær er guddommenligt. Tak for tålmodigheden med mig og for din åbenhed og interesse i mit liv.”

  Anonym, 74 år

  1 : 1 sessioner

  "Forløbet hos Lisbeth har lært mig at blive mere opmærksom på, at lytte til min intuition og ligge mærke til de signaler, som sætter en negativ tanke i gang.

  Jeg har lært at mærke min krop med bl.a vejrtrækningsøvelser og fået gode teknikker jeg kan bruge i hverdagen, så jeg kan skabe mere glæde og overskud.

  Det er dejligt, at blive udfordret med gode spørgsmål, som tvinger mig til, at mærke efter. Vi har arbejdet med stress, hvad der gør mig usikker i forskellige situationer og jeg har fået redskaber ift hvad jeg selv kan gøre for at ændre dette, som virker.

  Terapien foregår med høj empati hos Lisbeth, som altid har gjort at jeg føler mig tryg. "

  Kvinde, 37 år

  1 : 1 sessioner

  "Jeg startede hos Lisbeth på grund af stress. Meget hurtigt fik jeg det bedre, igennem teknikker til, at få ro i mit nervesystem. Min oplevelse af, at gå hos Lisbeth er, at hun hjælper en med at arbejde med det hele menneske.

  Jeg havde udfordringer med arbejdsglæde og at tale fra hjertet. Jeg har øvet mig sammen med Lisbeth, på at holde bolden på min egen banehalvdel. Igennem gode spørgsmål er jeg blevet "tvunget" til at tage stilling til, at ændre nogle ting og min måde at være på. Hvis ikke jeg var blevet udfordret, var jeg stadig i mit gamle hamsterhjul. Jeg har lært at lytte til mine egne signaler og har lært teknikker som er en kæmpe hjælp i min dagligdag.

  Jeg har flere gange været meget rørt over hvordan Lisbeth rammer ind i mig og gør mig opmærksom på, hvor hård jeg har været ved mig selv.

  Jeg kom og var slidt, ophængt og var ikke glad for mit arbejde. Med mine behandlinger er jeg kommet i trivsel, fundet mig selv, blevet afslappet og glæden ved mit arbejde er kommet tilbage. Jeg har lært rigtig meget.

  Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil komme igen, hvis jeg på et tidspunkt får det svært og har brug for hjælp."

  Henriette, 46 år

  Back To Top