skip to Main Content

Udviklingscirkler

Invester i dig selv.
Du vil få det tilbage
hver eneste dag resten
af dit liv.

Kom med i en af mine udviklingscirkler, hvor du lærer at meditere, bruge din vejrtrækning og lytte til din intuition. Vi træner din evne til at finde indre ro – selv når der er pres på din hverdag. Indre ro giver dig modstandskraft og gør dig i stand til at stå frem med styrke og selvtillid, både når du skal sige fra og performe.

I cirklerne udforsker vi det i dig, der forhindrer dig i at leve et autentisk liv. Vi arbejder med de psykologiske mønstre og snubletråde, der hæmmer din livsglæde. Du lærer at håndtere tankemylder, angst og andre stress-symptomer, og du får en stærk kontakt med din indre stemme.

I mine udviklingscirkler arbejder vi i krydsfeltet mellem evidensbaseret psykologi og spiritualitet, og du lærer nogle metoder, som du vil have glæde af resten af dit liv.

Her kan du læse om
de forskellige udviklingscirkler:

Udviklingscirkel

Udviklingscirkel

Udviklingscirkel

Kontakt

Eller send en besked her:

  Anmeldelser

  Det spirituelle udviklingsforløb

  “Jeg gik fra Lisbeth’s spirituelle udviklingsforløb med en større bevidsthed, ro, indsigt og forståelse, som i dag bor i mig. Ligesom jeg nu ved, hvad det vil sige og hvordan det føles at være i mig selv, i min egen kerne og træffe beslutninger derfra – og ikke kun fra hovedet.

  Lisbeth er meget dygtig spirituelt og med hendes lange erfaring som psykolog, går det godt hånd i hånd med det spirituelle. Jeg synes, det er lige præcis kombinationen af det spirituelle og det psykologiske, der gør forløbet til noget helt særligt i min personlige rejse.

  Niveauet er fagligt meget højt, hvor Lisbeth altid møder folk, der hvor de er som mennesker. Lisbeth’s enorme evne til at lytte, forstå og fortolke er meget tryg og særlig.
  Lisbeth’s sted er meget smukt, ligesom hende selv. Hun er altid imødekommende og positiv. Der er friske forsyninger og så er hun velforberedt. Hendes sted er fantastisk til hendes særlige meditationer og det særlige koncept hun har udviklet.

  Jeg kan anbefale ALLE, at forkæle sig selv med dette forløb. Jeg vil besøge Lisbeth’s univers igen og igen!”

  Pernille Jensen, P Studio

  Det spirituelle udviklingsforløb

  “Da jeg startede hos Lisbeth var jeg træt!! Meget træt. Jeg er alene med tre børn, som synes jeg er en klippe. Min chef synes jeg er dygtig. Mine kolleger synes jeg er utrolig morsom og min mor synes jeg er den sejeste i hele verden. Min eksmand hader mig.

  Men hvad jeg selv havde behov for, vidste jeg ikke. Der var ikke tid. Så jeg mødte Lisbeth da jeg var træt og udbrændt. Ligesom tempoet i mit liv med 8-16 job og tre drenge, håbede jeg på et kvik fix. Men Lisbeth kigger indad. Hun fik mig til at åbne skabet, kramme mit skelet, åbne mine øjne og skabe en fascination for, hvorfor jeg er som jeg er, vise mine styrker og vise mig vejen udenom mine faldgrubber.

  Et af mine vigtigste redskaber er at lære at leve indefra og ud. Da jeg var udmattet, levede jeg udefra og ind og var styret af andre. Jeg har fået en forståelse af, at det spirituelle handler om at blive bevidst og arbejde med vores mønstre og energi for at skabe den tilværelse vi ønsker. Jeg er blevet dybt inspireret og jeg er dybt taknemmelig over at have lært at passe på mig selv, at huske mig selv og at sige nej respektfuldt og med god samvittighed.

  Det spirituelle udviklingsforløb har derfor givet mig en bred og grundlæggende indsigt i, hvordan jeg bliver en harmonisk udgave af mig selv. Jeg har fået øjnene op for, hvad meditation kan gøre i en travl hverdag og lært uden hokus-pokus, hvordan jeg føler efter og bruger min mavefornemmelse. De værktøjer der gives til at takle livet, er for mig treatment på et højt plan!”

  Louise Møller

  Det spirituelle udviklingsforløb

  “Da jeg fik mulighed for at deltage i det spirituelle udviklingsforløb hos Lisbeth, gik der ikke lang tid før jeg besluttede mig for at deltage. Det der vakte min interesse var muligheden for at arbejde på at få mere glæde og energi ind i mit liv. Det jeg især har fået ud af forløbet er, at få øje på uhensigtsmæssige mønstre, der dræner mig for energi og at få en forståelse af, hvad min indre kerne er og ikke mindst lære at lytte og mærke efter, hvad der er det rigtige for mig, fx hvad giver mig glæde i hverdagen og hvordan jeg omgås andre mennesker i mit liv.

  Undervisningen indeholder en god balance mellem evidensbaseret viden, spiritualitet, refleksioner og dialog. Lisbeth er enormt god til at formidle viden og erfaring indenfor området. Derudover er Lisbeth rummelig, udviser en god forståelse for mine udfordringer, men er samtidig skarp på at stille de gode spørgsmål, som gør mig i stand til at reflektere over og øve mig på, hvilke mønstre jeg ønsker at ændre for at hvile mere i mig selv og dermed kunne være mere for de mennesker, som er omkring mig og betyder meget for mig.

  Forløbet har givet mig den motivation jeg manglede for at arbejde konkret imod forandringer, som jeg er overbevist om giver mere ro og glæde og som vil smitte af til mine omgivelser.

  Jeg vil varmt anbefale forløbet, hvis du har brug for viden, inspiration og konkrete redskaber til at skabe positive forandringer i dit liv.”

  Karla Ospina Wagner

  Det spirituelle udviklingsforløb

  “Det Spirituelle forløb - gav mig tilliden og troen tilbage på, at det er muligt at handle ud fra min mavefornemmelse og råstyrken til, at jeg tør at føre det ud i livet.

  Jeg fik indsigt i mine personlige styrker og vished om, hvorfor jeg til tider handler eller føler som jeg gør.

 Det har på mange måder givet mig overskud og ro. Det er små ændringer, som er blevet bevidstgjort i min hverdag og som har givet mig styrken, og overskuddet, til at være den mor, hustru og person jeg gerne vil være - helt autentisk fra min kerne af !  
Tak Lisbeth for denne rejse!”

  Louise Teilgaard Koch

  Det spirituelle udviklingsforløb

  "Jeg har haft stor personlig glæde af at deltage i det spirituelt udviklingsforløb. For mig har det haft en positiv indflydelse i arbejdsmæssige sammenhænge og i privaten.

  Jeg oplevede i en periode i mit liv, at energien forsvandt, jeg var tappet for energi, stod med de samme udfordringer om og om igen og havde behov for nye muligheder at anskue mit liv fra.

  Jeg kan varmt anbefale det spirituelle udviklingsforløb hos Lisbeth".

  Tanja B.

  Det spirituelle udviklingsforløb

  “Jeg har gået i et utroligt lærerigt udviklingsforløb hos Lisbeth, hvor jeg har fået gode redskaber til at anskue problematikker på en anden måde, end jeg før har gjort. Fundet ind til mig selv blandt andet ved hjælp af ”styrkekort”. Meget interessant. Så jeg bedre kan forstå mine reaktionsmønstre. Jeg har fået meget ud af dette kursus med flere øjenåbnere. Så spændende. Så ville ønske det havde varet i længere tid.”

  Helena

  Back To Top