skip to Main Content

PERSONLIG OG SPIRITUEL UDVIKLING

Din personlige udvikling handler om at blive ved med at være en hel, ægte og autentisk udgave af dig selv igennem alle dine livsfaser

VIL DU LÆRE AT SKABE ET LIV I BALANCE? De fleste starter med deres personlige udvikling, fordi de står i en krise i tilværelsen. En sorg, stress eller depression eller en anden form for blokering, der gør, at livsglæden er ved at løbe ud.

Men personlig udvikling er i lige så høj grad et livsvalg. Det er en måde at rejse igennem livet på – både når det går godt, og når man sommetider sidder fast i snubletråde og kriser. Når man arbejder med sin personlige udvikling, skaber man hele tiden en højere bevidsthed om, hvordan man kan bruge sig selv bedst. Hvordan man kan forløse sit fulde potentiale og skabe et liv i balance.

Når du arbejder med spirituel udvikling får du kontakt med din inderste kerne. Der, hvor du er autentisk og mærker livsglæde og mening med livet.

Ønsker du at lære at blive bevidst om dine snubletråde og handlemønstre, så dit liv kan forme sig i den retning, du ønsker?

PSYKOLOGI ER ET FANTASTISK REDSKAB TIL AT SKABE KLARHED, når man mærker, fundamentet slår revner under fødderne. Men min erfaring er, at man kan nå endnu længere med den personlige udvikling og skabe stærkt fundament til et liv i balance med autentisk glæde.

JEG HAR 20 ÅRS ERFARING SOM PSYKOLOG og arbejder med personlig og spirituel udvikling. Når vi mister kontakten til vores essens og livet primært leves fra hovedet, oplever vi ubalance i vores liv. Det er svært at tage de rigtige beslutninger, når vi ikke kan mærke os selv og vores inderste stemme. I de øjeblikke, hvor vi lykkes, med at være os selv, kommer en følelse af helhed.

Når du arbejder med din personlige og spirituelle udvikling sammen med mig, støtter jeg dig, så du finder ro til at hele gamle sår og vinder styrke til at gå skridtet videre, så du ikke bare heler det gamle, men også får nye indsigter oplever nye højder for din egen livsglæde og tilstedeværelse. Din livsbalance er allerede inde i dig, du skal bare have hjælp til at finde den. Hvis du har brug for min hjælp, ringer jeg dig gerne op. Du er også velkommen til at skrive en mail til mig. Du kan se mere om hvem jeg er og hvordan jeg i arbejder i min velkomstvideo lige her

Traditionel psykologi og spirituelle metoder fører begge til personlig vækst og livsglæde

HVAD ER PERSONLIG OG SPIRITUEL UDVIKLING?

Personlig og spirituel udvikling er en livslang rejse. Ved hele tiden at øge bevidstheden om dig, dine mønstre, dit ophav og din sjæls essens opøver du en balance i dit liv, som hjælper til at gå igennem livet som et helt og autentisk menneske. Ethvert menneskeliv byder på forskellige livsfaser med nye udfordringer og læringer. Når man arbejder med sin personlige udviklinger skaber man derfor hele tiden fundamentet for at blive ved med at gro. At blive i stand til at gribe livet og bevare livsglæde og tillid gennem kriser såvel som mindre dramatiske perioder af tilværelsen.

Det er en måde at skærpe din bevidsthed om, hvornår du er i disharmoni mellem din inderste kerne og din personlighed. Du bliver klogere på, hvornår du er styret af dine snubletråde og skyggesider, som er en del af psyken, og du bliver bevidst om, hvornår du er styret af din inderste kerne. Din essens.

KONTAKT MED SJÆLEN GIVER EN VIDUNDERLIG FØLELSE AF FRIHED

Det at være i vores sjæl er en tilstand, vi kan lære. Når vi er i kontakt med vores sjæl, føles det inspirerende, og mange oplever en følelse af frihed og glæde. Det er en følelse der kommer indefra i stedet for at være styret af ydre omstændigheder og normer. Når vi lærer at mærke, hvordan det føles at være i vores sjæl, er det nemmere at vende tilbage, når vi mister grebet og er blevet for opslugte af alt det, som er udenfor os selv.

Når vi lever fra vores sjæl, udfordres vores personlighed. For når vi er i sjælen, er vi ikke beregnende, kritiske eller fordømmende. Denne tilstand ligger i vores psyke og ikke i vores sjæl. Når vi navigerer fra vores sjæl, kommer vi i kontakt med en dyb kærlighed til os selv og verden omkring os. Vi bliver i stand til at sige fra på en omsorgsfuld måde og møde os selv og andre med en højere grad af kærlighed og forståelse.

DIN PSYKE ER UDVIKLET GENNEM DINE LIVSERFARINGER

Vores psyke er dannet gennem vores liv som en kombination af den, vi er, det vi møder, og måden vi oplever på. Vi har alle forskellig livshistorie og erfarer og oplever forskelligt. Alle disse erfaringer lagres i vores personlighed og er grobund for vores skyggesider, mønstre og snubletråde.

Igennem personlig og spirituel udvikling lærer vi at få øje på vores snubletråde og mønstre, samt de skyggesider, vi har skubbet ud af vores bevidsthed. Det kan der være mange grunde til. Måske har vi lært, at vi skal tilpasse os normerne, i frygt for ikke at opleve kærlighed eller være en del af en familie.

Det kan være, at du genkender det fra dig selv. Når det føles svært at sige fra i frygt for en afvisning. Det kan også være, at du har lært at du ikke må blive vred eller have en anden mening og det giver dig store indre konflikter. Den energi vi bruger på at holde følelser nede eller holde dem væk kan kræve meget af os og gøre at vi føler os slidte, at livet er hårdt eller at vi ikke får udfoldet vores indre potentiale. Dette kan påvirke udviklingen i vores liv.

Ro i nervesystemet er den
direkte adgang til din sjæl

Skab forbindelse mellem krop, sind og sjæl 

Når vi arbejder med personlig og spirituel udvikling, er det vigtigt at få kroppen med. Det er igennem vores kropslige signaler, at vi mærker vores følelser men også vores essens. Når vi har for mange tanker og følelser, mærker vi det i kroppen. Det gør vi fordi vores psyke er forbundet til vores nervesystem og nervesystemet sender hormoner ud, som giver kropslige fornemmelser. Derfor kan vi igennem kroppen frigøre os fra traumer, stress, angst, osv. Og i højere grad lære, at leve ud fra vores essens.

Når vi lærer gennem kroppen, finder vi en dyb og varig forandring. Gennem vores kropsfornemmelser aktiveres vores helende ressourcer, så der genetableres balance i nervesystemet, og traumer og stressreaktioner forløses, så en naturlig tilstand af flow og balance genoprettes.

Harmoni mellem krop, sind og sjæl 

Jeg har mange klienter, som har en længsel efter at finde deres egen vej i livet. En følelse af retning og dybere formål. Hos mig arbejder vi med grænser, evnen til at sige fra, nærvær, selvværd og egenkærlighed og jeg støtter dig i at finde retningen i dit liv.

Når vi arbejder med at skabe harmoni mellem vores krop, sind og sjæl, handler det om at blive opmærksom på hvad der sker, når vi er i disharmoni og kunne skelne den fra en harmonisk tilstand. Vi øger bevidstheden om, hvordan din krop reagerer, når der er ubalance, mellem hvad du gør, og hvad du føler. Når dine grænser bliver overskredet eller du går på kompromis med noget vigtigt inden i dig, for at få det hele til at at hænge sammen. Følelsen af harmoni opstår, når der er overensstemmelse mellem det, vi gør på det ydre plan, og vores indre stemme.

Bliv bevidst om din essens, så du kan skabe et liv, med al den glæde og energi, du drømmer om

Find din retning i livet,

med vaner som styrker dig

I ET FORLØB HOS MIG

I et forløb hos mig vil vi have fokus på at udvikle en højere grad af nærvær i dit liv og en større grad af medfølelse og accept af dig selv. Vi vil arbejde på, at dine tanker får mindre indflydelse og kontrol over din adfærd. Disse egenskaber er basale i forhold til at være mere direkte tilstede i verden og vil bidrage til større psykologisk fleksibilitet, således at du i højere grad kommer overens med det i livet, du ikke kan forandre. Og i større grad får taget de skridt, der virker og bringer dig tættere på det liv, du gerne vil leve.

1 : 1 sessioner er en kombination af spirituel livsforståelse og evidensbaserede psykologiske metoder, hvor mindfulness, sammenhængen mellem krop og psyke og spirituelle redskaber er grundelementer.

Læs om 1 : 1 sessioner her

Jeg afholder løbende spirituel psykologiske udviklingsforløb, hvor du arbejder med og får redskaber til din personlige udvikling. Forløbet er baseret på en kombination af spirituel livsforståelse og evidensbaserede psykologiske metoder.

Læs om spirituelle udviklingsforløb her

I ET FORLØB HOS MIG, FÅR DU:

 • Hjælp til at genfinde din retning i livet, med nye gode vaner som styrker dig
 • Fokus på hvad der skal ændres, for at du kan leve i overensstemmelse med dine indre værdier
 • Arbejdet med de bagvedliggende mønstre og snubletråde, så du får mere overskud, glæde og balance i dit liv
 • Konkrete redskaber til dine udfordringer
 • Hjælp til at vende dine negative tanker og tage skridtet mod at accepterer det, der ikke står til at ændre
 • Støtte og vejledning til at tage lederskab over dit liv og gå med din mavefornemmelse
 • Redskaber til at udvikle stærkere livsstrategier, så du bliver i stand til at udnytte dit fulde potentiale, finde tro på dig selv, livsglæde og en fornyet kraft ved at stå ved den, du er

I ET FORLØB HOS MIG LÆRER DU:

 • Hvordan krop, sind og sjæl er forbundet, og hvordan du kan bruge denne viden konkret i dit liv
 • Hvordan nervesystemet er nært forbundet med din mentale og følelsesmæssige tilstand
 • Hvordan du lytter til din krops signaler og bliver bevidst om dine grænser, negative tanker og uhensigtsmæssige mønstre
 • Hvordan du gennem en kombination af vejrtrækning og dybdegående metoder kan slippe skadelige mønstre, snubletråde og ubalancer i sit liv
 • Hvordan din livskvalitet øges gennem bevidsthed på dine tanker, følelser og handlinger så du kan møde dig selv mere autentisk og selvkærligt
 • Hvordan du skaber det liv, du ønsker

 

Oveni får du en hel redskabskasse med mine bedste værkstøjer og konkrete tiltag til at møde dig selv og dit liv på en helt ny måde, så dit liv kan tage den positive drejning du har brug for.

Når vi navigerer fra vores sjæl, har vi altid et ønske om at være kærlige. Vi bliver i stand til at sige fra på en omsorgsfuld måde og møde os selv og andre med kærlighed og forståelse

IGENNEM MERE END 20 ÅR HAR JEG ARBEJDET MED SPIRITUALITET og menneskelig udvikling. At have det spirituelle med, er ikke noget der er mystisk, da vi alle er udstyret med en intuition eller mavefornemmelse som vi kan lære at lytte til. Ofte ved vi bedst dybest inde hvad vi har behov for, men kan blive revet med af følelser, bekymringer og vores egne gamle mønstre i forhold til, hvordan vi håndterer de udfordringer, vi møder i vores liv.

Spirituel psykologi lærer os at lytte ind bagved sindet. Det lærer os at nærværet og intuitionen kan bruges til, at møde os selv og andre på en mere hensigtsmæssig måde. Det at handle ud fra vores intuition gør, at vi kommer i pagt med vores inderste værdier og får taget hånd om det, vi står med på en måde, så vi er i harmoni. Det er ikke det samme som, at tingene ikke er svære. Men det handler om, at vi ofte kæmper med det, vi ikke kan ændre, i stedet for at arbejde med at ændre det, vi kan. Samtidig skal vi skabe plads til at nærme os accepten af det, der ikke står til at ændre.

Spirituel psykologi er en kombination af evidensbaserede metoder, neuropsykologisk viden, østlig filosofi med spirituel livsanskuelse samt personlig erfaring. Min terapeutiske tilgang er effektfuld og omsorgsfuld, og jeg tilstræber at mine klienter hurtigt mærker en bedring og i eget tempo, finder vejen gennem det svære. Du kan læse mere om mig og min baggrund her og om spirituel psykologi her.

Lisbeth Wrang
Autoriseret psykolog, specialist i klinisk psykologi og
medlem af Dansk Psykologforening

Kontakt

Telefon: 20 64 61 31

NB: Jeg tager ikke imod henvisninger fra egen læge.

Send en besked her:

  Back To Top