skip to Main Content

 Gratis meditations eftermiddage

Meditations eftermiddagene er en gave

til dig, der ønsker mere

nærvær, ro og overskud i din hverdag

VIL DU PÅ EGEN KROP MÆRKE DEN FORANDRING, MEDITATION KAN GIVE DIG og opleve, hvordan du kan gøre meditation til en styrkende del af din hverdag? Ønsker du mere ro og tryghed i krop og sind, eller savner du overskud, energi og glæde? Så vil jeg gerne invitere dig med til mine gratis meditations eftermiddage i min klinik i Søborg.

PÅ MEDITATIONS EFTERMIDDAGENE LÆRER DU TEKNIKKER, som du kan tage med dig videre i livet og bruge i din hverdag. Enkle teknikker, som giver ro i dit hoved og i hele din krop. Meditations eftermiddagene er både til dig, der har en meditationspraksis i forvejen og til dig, der er helt ny og gerne vil i gang med at meditere.

Meditations eftermiddagene er for dig der

… trænger til at få mere overskud og energi i hverdagen

… ønsker at slippe bekymringer og svære tanker

… gerne vil lære simple teknikker til at øge din trivsel og energiniveau

… vil lære at være i en tilstand, hvor du kan fylde dig op med energi

… ønsker at finde mere nærvær og større overskud i din hverdag

 Hvordan foregår en meditations eftermiddag?

  • Meditations eftermiddagen starter kl. 16.45, så du kan nå at ankomme og komme godt på plads.

 

  • Kl. 17.00 starter selve meditationen, hvor jeg guider en af meditationerne fra mine meditations-pakker.

 

  • Når meditationen er færdig, er det vigtigt at alle forlader lokalet i stilhed, så roen bevares og du får mest muligt ud af meditationen.

Du kan også købe meditationerne

Som et supplement til meditations eftermiddagene er det også muligt at købe mine forskellige meditations pakker. Hver pakke har sit eget tema. Du kan læse mere om pakkerne her:

Køb meditationerne her

Meditation kan skabe forandringer i dit liv

 

Mennesker har mediteret i årtusinder. Og med god grund. For det er for længst videnskabeliggjort, at meditation kan skabe store forandringer i vores liv. Udover øget velvære, mere livsglæde og større kreativitet, er meditation et godt middel mod søvnbesvær, tankemylder, kritiske tanker, angst, uro og stress. Derudover kan det forebygge sygdomme som fx hjertekarsygdomme.

 

Meditation påvirker nervesystemet, så vi oplever mere ro i hverdagen. Men meditation er også effektivt, når vi står i situationer, der kræver noget særligt af os – fx når vi skal præstere eller står i en konflikt. Forskning peger på, at meditation over tid kan forbedre og ændre vores hjernebaner, så hjernen fungerer både hurtigere og bedre. Fordelene ved meditation er mange.

Alle kan lære at meditere

 

Måske har du længe haft lyst til at komme i gang med at meditere, men tænkt, at meditation kræver, at du kan sidde roligt eller være tanketom. Men rent faktisk handler meditation og særligt mindful meditationer om at træne at være tilstede i nuet med det, der er. Lære det rolige sted at kende, som findes inde bag ved dine tanker. Træne dig i at blive bedre til at bestemme, hvilke tanker der skal have plads, og hvilke tanker der ikke skal have lov at fylde eller tage over. På den måde bliver meditation en mulighed for at bringe ro, tryghed og compassion ind i din krop og dit sind og finde dybere ind i dig selv.

En daglig meditationspraksis er den største gave

du kan give dig selv i en travl hverdag

LISBETH WRANG ER AUTORISERET PSYKOLOG og specialistgodkendt i psykoterapi, og så er hun spirituel psykolog. Spirituel psykologi er en kombination af evidensbaseret psykologi og spirituelle anskuelser og værdier. En kombination, hvor mindfulness, sammenhængen mellem krop og psyke og læring om, hvordan du giver dig selv omsorg går hånd i hånd med dokumenterede metoder inden for psykologien.

LISBETH HAR IGENNEM MERE END 20 ÅR arbejdet med spiritualitet og menneskelig udvikling. For Lisbeth er meditation hendes foretrukne hverdagspraksis sammen med yoga.

LISBETH HAR UDVIKLET meditationspakker til de forskellige behov, som hun oftest møder i sin praksis som psykolog. Hun har selv mediteret gennem tredive år og har derfor stor erfaring med meditation, både som underviser og i praksis. Du kan læse mere om Lisbeth her

Lisbeth Wrang
Autoriseret psykolog, specialist i klinisk psykologi og
medlem af Dansk Psykologforening

Anmeldelser

Meditationspakker

"Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Lisbeth, hvor jeg sideløbende har brugt meditationerne mellem sessionerne. Det har jeg fået rigtig meget ud af. Lisbeth har en god og rolig stemme og jeg kan mærke at jeg har flyttet mig meget. Jeg føler mig nu mere klar i hovedet, mere rolig og afbalanceret og kan på det varmeste anbefale meditationerne."

Peter T.

Meditationspakker

"Jeg har haft svært ved at falde i søvn og det blev en ond spiral jeg ikke kunne komme ud af. Jeg har prøvet alt muligt og jeg må sige at fra søvnløs til nattero har hjulpet mig. Og endda meget hurtigt. Jeg har kun brugt meditationerne i halvanden uge. Det er som om at jeg nærmest bare skal høre Lisbeths stemme, så falder jeg til ro nu. Tusind tak!"

Berit K.

Meditationspakker

"Jeg har længe haft lyst til at meditere, men har ikke rigtig kunne komme i gang. Men med Lisbeth's gode guidance er det blevet overskueligt nu. Allerede efter at have lært første vejrtrækningsteknik kunne jeg mærke en kæmpe forskel. Jeg har nu fået en anden ro i krop og tanker og er blevet bedre til at håndtere pres i min hverdag. Jeg er særligt glad for have lært vejrtrækningsøvelserne, som jeg også kan bruge i andre situationer og så elsker jeg følelsen af ro når jeg lytter til meditationerne. Jeg er sikker på, at når jeg har brugt meditationerne i længere tid får jeg rigtig meget ud af dette forløb. Jeg synes det er godt skruet sammen."

Anne Marie I.

Kontakt

Eller send en besked her:

    Back To Top