skip to Main Content

FRA ALARMBEREDSKAB TIL TRYGHED

Lær at meditere og

få mere ro, overskud og tryghed

i krop og sind

Mærker du uro og utryghed, og føler du, at din krop er i konstant alarmberedskab, også selv om alt er godt og trygt omkring dig? Når vi er udfordret af livsomstændigheder og af vores gamle snubletråde, kan vores krop være i alarmberedskab i mange år. Det sker, hvis du i dit liv og særligt i relationer til andre mennesker har oplevet for meget utryghed, frygt eller mangel på kærlighed. Det kan føre til, at nervesystemet kommer ud af balance. Det føles som regel som en indre utryghed eller konstant uro eller frygt for, at der lige om lidt sker noget ubehagelig. Når du konstant er i alarmberedskab, er du ikke til stede i nu’et. Det afspejler sig i din krop og i din vejrtrækning, som spændinger og smerte og kan påvirke dine tanker i negativ retning.

Vores nervesystem har stor gavn af meditation. Nervesystemet fungerer nemlig som bindeled mellem krop, sind og sjæl. Gennem meditationer kan du lære at træne dit nervesystem til mere tryghed. Når du har lært og øvet teknikker til at berolige dit nervesystem, har du en form for en ”sikker base”. Det er en tilstand, som du altid har mulighed for at finde tilbage til, når livet er svært.

Fra alarmberedskab til tryghed er en meditationspakke skabt til dig, der oplever, at dit system er i alarmberedskab, selvom der ikke er fare på færde. Og til dig som gerne vil arbejde med at skabe mere tryghed i dit nervesystem sideløbende med dine 1 : 1 sessioner. I meditationerne er der fokus på særlige vejrtrækningsteknikker og teknikker til kropsbevidsthed, så du kan lære at finde ro og genfinde trygheden i dig. Med ro og tryghed og fokus på nu’ets stilstand, kan du lære at skabe en ny måde at være tilstede i verden og se dine udfordringer på. Både i forhold til dig selv, men også i forholdet til andre. Meditationspakken er både til dig, der har en meditationspraksis i forvejen og til dig, der gerne vil i gang med at meditere.

Fra alarmberedskab til tryghed er for
dig, der:

 • er udmattet, anspændt og i konstant alarmberedskab
 • ønsker mere tryghed og indre ro i din hverdag
 • ønsker at blive bedre til at være i svære og udfordrende situationer
 • vil have konkrete øvelser, som du nemt kan bruge både forebyggende og akut i din hverdag
 • vil lære hvordan du balancerer dit nervesystem og finder den indre tryghed, du længes efter
tree-small-bgg

I meditationspakken får du:

 • Fire meditationer der bringer dig fra alarmberedskab til tryghed i dit nervesystem

 

 • Tre lydfiler med vejrtræknings-teknikker, der skaber ro, overskud og booster dine glædeshormoner

 

 • En guide til at komme i gang med at meditere og mine 10 bedste råd til at få en daglig meditationspraksis

 

 • En bonus meditation – Træ meditationen – med min særlige vejrtræknings øvelse, som du lærer i mine individuelle 1 : 1 forløb

MEDITATIONS – PAKKEN

Når du har købt meditationspakken, får du adgang med det samme. Du finder hele pakken i et digitalt rum, hvor du har mulighed for at downloade alle lydfilerne, så du kan høre dem på din mobile enhed, når som helst og til evig tid.

Intropris: 375 Kr

Du kan kontakte mig her

Meditation kan skabe forandringer i dit liv

Mennesker har mediteret i årtusinder. Og med god grund. For det er for længst videnskabeliggjort, at meditation kan skabe store forandringer i vores liv. Udover øget velvære, mere livsglæde og større kreativitet, er meditation et godt middel mod søvnbesvær, tankemylder, kritiske tanker, angst, uro og stress. Derudover kan det forebygge sygdomme som fx hjertekarsygdomme.

 

Meditation påvirker nervesystemet, så vi oplever mere ro i hverdagen. Men meditation er også effektivt, når vi står i situationer, der kræver noget særligt af os – fx når vi skal præstere eller står i en konflikt. Forskning peger på, at meditation over tid kan forbedre og ændre vores hjernebaner, så hjernen fungerer både hurtigere og bedre. Fordelene ved meditation er mange.

Alle kan lære at meditere

Måske har du længe haft lyst til at komme i gang med at meditere, men tænkt, at meditation kræver, at du kan sidde roligt eller være tanketom. Men rent faktisk handler meditation og særligt mindful meditationer om at træne at være tilstede i nuet med det, der er. Lære det rolige sted at kende, som findes inde bag ved dine tanker. Træne dig i at blive bedre til at bestemme, hvilke tanker der skal have plads, og hvilke tanker der ikke skal have lov at fylde eller tage over. På den måde bliver meditation en mulighed for at bringe ro, tryghed og compassion ind i din krop og dit sind og finde dybere ind i dig selv.

En daglig meditationspraksis er den største gave,

du kan give dig selv i en travl hverdag

LISBETH WRANG ER AUTORISERET PSYKOLOG og specialistgodkendt i psykoterapi, og så er hun spirituel psykolog. Spirituel psykologi er en kombination af evidensbaseret psykologi og spirituelle anskuelser og værdier. En kombination, hvor mindfulness, sammenhængen mellem krop og psyke og læring om, hvordan du giver dig selv omsorg går hånd i hånd med dokumenterede metoder inden for psykologien.

LISBETH HAR IGENNEM MERE END 20 ÅR arbejdet med spiritualitet og menneskelig udvikling. For Lisbeth er meditation hendes foretrukne hverdagspraksis sammen med yoga.

LISBETH HAR UDVIKLET meditationspakker til de forskellige behov, som hun oftest møder i sin praksis som psykolog. Hun har selv mediteret gennem tredive år og har derfor stor erfaring med meditation, både som underviser og i praksis. Du kan læse mere om Lisbeth her

Lisbeth Wrang
Autoriseret psykolog, specialist i klinisk psykologi og
medlem af Dansk Psykologforening

ANMELDELSER

Meditationspakker

"Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Lisbeth, hvor jeg sideløbende har brugt meditationerne mellem sessionerne. Det har jeg fået rigtig meget ud af. Lisbeth har en god og rolig stemme og jeg kan mærke at jeg har flyttet mig meget. Jeg føler mig nu mere klar i hovedet, mere rolig og afbalanceret og kan på det varmeste anbefale meditationerne."

Peter T.

Meditationspakker

"Jeg har haft svært ved at falde i søvn og det blev en ond spiral jeg ikke kunne komme ud af. Jeg har prøvet alt muligt og jeg må sige at fra søvnløs til nattero har hjulpet mig. Og endda meget hurtigt. Jeg har kun brugt meditationerne i halvanden uge. Det er som om at jeg nærmest bare skal høre Lisbeths stemme, så falder jeg til ro nu. Tusind tak!"

Berit K.

Meditationspakker

"Jeg har længe haft lyst til at meditere, men har ikke rigtig kunne komme i gang. Men med Lisbeth's gode guidance er det blevet overskueligt nu. Allerede efter at have lært første vejrtrækningsteknik kunne jeg mærke en kæmpe forskel. Jeg har nu fået en anden ro i krop og tanker og er blevet bedre til at håndtere pres i min hverdag. Jeg er særligt glad for have lært vejrtrækningsøvelserne, som jeg også kan bruge i andre situationer og så elsker jeg følelsen af ro når jeg lytter til meditationerne. Jeg er sikker på, at når jeg har brugt meditationerne i længere tid får jeg rigtig meget ud af dette forløb. Jeg synes det er godt skruet sammen."

Anne Marie I.

Kontakt

Eller send en besked her:

  Back To Top